Veel live-muziek in de Teerkamer

WOUDRICHEM – Liefhebbers van live-muziek vallen de komende weken met hun neus in de boter bij het Woudrichemse muziekcafé aan de Vissersdijk. De komende weken staan maar liefst vier mooie muziekavonden gepland.

“We beginnen aanstaande vrijdag, 22 april, met een optreden van JHNNMN (the Johnnymen). Deze regioband speelt eigen Nederlandstalig werk in zeer verschillende stijlen. De teksten zijn vaak gevat, grappig en soms wat maatschappijkritisch. De band zal ongeveer om 20.00 beginnen met spelen, aansluitend op onze Open Friday (Vrijdagmiddagborrel).

Koningsnacht is al jaren een traditie in de Teerkamer. Dit jaar zal CopyCat weer op ons podium staan en dat is altijd een feestje. CopyCat is een rock/pop coverband, volgens ons de beste van Nederland. Twee van de bandleden touren op dit moment ook met Paskal Jakobsen (zanger van Blof) langs de Nederlandse theaters. Dat wil wel wat zeggen over de muzikale kwaliteit van deze band. CopyCat speelt op 26 april vanaf 22.00 uur. De entree is € 5,-.

We gaan ook gewoon stug Koninginnedag vieren op 30 april. Dit doen we met een echte Hollandse avond! Daar was erg veel vraag naar en we zijn trots dat we voor een lage entreeprijs een hele leuke line-up kunnen bieden. Voor slechts € 7,50 krijgt men vier zangers en twee DJ’s te horen, waaronder André Pronk (bekend van Idols/X-factor), onze eigen Woerkumse Gert-Jan Brouwershaven en DJ Roy, de leukste DJ uit de regio! De avond begint rond 22:00 uur, de zaal is open vanaf 21:00 uur.

Op de zaterdag van het festivalweekend hebben we eXtrawberry, een Brabantse band die op een waanzinnige manier mash-ups maakt van allerlei hits door de jaren heen. Een hele leuke band met echt verrassende medleys. Ze zetten een bijzonder energieke show neer, een ‘Mashley Chaos Show’ zoals ze het zelf noemen. Mensen die houden van bands als ‘Memphis Maniacs’ zullen hier zeker aan hun trekken komen. eXtrawberry zal op zaterdag 7 mei aftikken rond 22:00 uur, de entree is € 5,-.”

Meer informatie over alle bands en acts is te vinden op de facebookpagina van de Teerkamer, www.facebook.com/deteerkamer of op www.teerkamer.eu.