Veel leuke Biesbosch-activiteiten in de vakantie

DORDRECHT – In de meivakantie is er bij Biesboschcentrum Dordrecht weer veel te beleven. Het programma bevat leuke kinderactiviteiten en gezinsexcursies.

Kinderen kunnen al klauterend en struinend de natuur ontdekken of ze kunnen meedoen met een zintuigprikkelend spel onder leiding van Biesboschgidsen. Ga mee met een van de wandelexcursies en ontdek de Biesbosch in het voorjaar. Vaar eens mee met de open fluisterboot op zoek naar beversporen en met een beetje geluk zie je er een zwemmen.

Ook zijn er activiteiten voor de echte natuurliefhebbers. Ga tijdens een kano-excursie met een Biesboschgids diep de Biesbosch in en peddel door de Hollandse jungle. Of vaar in klein gezelschap in een fluisterbootje door het natuurgebied op zoek naar vogels. Wil je liever de Biesbosch zelf ontdekken? Huur dan een kano of fluisterboot. Kijk voor meer informatie, data en prijzen op www.biesboschcentrumdordrecht.nl.