Klassiek concert bij Zorgplein Maaswaarden

WIJK EN AALBURG – Op vrijdag 22 april is er weer een klassiek concert bij Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein in Wijk en Aalburg. Aanvang van het concert is 20.00 uur.

Het concert wordt gegeven door Vera Estevez. Vera is geboren in Portugal in 1986. Ze is haar muziekstudie begonnen met privé lessen van Professor Lidia Lantos. In 2014 behaalde ze haar master bij het conservatorium in Maastricht onder leiding van Katia Veekmans. Verder behaalde ze haar diploma in Porto’s collega voor music en performing art en in Lissabon bij de FCSH universiteit voor musicology. Vera was finaliste bij de eerste internationale kamermuziek competitie in Alcobaca te Portugal met “Trio Diclave”. Ze heeft een actief schema van optredens zowel solo als met haar trio o.a. in Portugal, Spanje, Ethiopië en Nederland.

Kaartjes voor het concert van 22 april zijn van te voren verkrijgbaar bij de receptie van Wijkestein of op de avond zelf, à € 5,- inclusief een kop koffie.