Wegens succes herhaald: bandavond in Drongelen

DRONGELEN – Dorpshuis De Oude School in Drongelen organiseerde eind januari voor de eerste keer een bandavond. Het was een nieuw idee en het dorpshuis was benieuwd of er belangstelling zou zijn vanuit de regio voor live-muziek.

En dat was er zeker. Zaterdagavond 7 mei organiseert Dorpshuis De Oude School een tweede bandavond. Op deze avond zullen er weer twee bands optreden, namelijk Finding Keepers en White Elephant. Finding Keepers is een coverband en speelt hard-en glamrock zoals Guns ’n Rose, Bon Jovi, Europe en Bonnie Tyler. Onlangs traden zij nog op in de bandcompetitie The Clash of the Cover Bands. Deze wedstrijd is momenteel ook te zien op televisie. De band White Elephant speelt Indierock met nummers van onder andere de Schotse band The Fratellis. En onlangs heeft White Elephant ook een eigen demo gemaakt.

Wil je meer over deze bands te weten komen of over het dorpshuis zelf, kijk dan eens op de facebookpagina van het dorpshuis, www.facebook.com/oudeschooldrongelen. Dus voor een gezellig avondje uit met live-muziek, houd dan zaterdag 7 mei alvast vrij in de agenda. De avond begint om 20.00 uur en de entree is uiteraard gratis.