Twee mannen 'verplaatsen' schutting

WOUDRICHEM – Twee mannen zijn zondagavond aangehouden omdat ze een schutting aan het verplaatsen waren naar hun eigen tuin. Ook verhuisden ze een paar kuub grind van de ene naar de andere tuin.

Een oplettende buurtbewoner uit de omgeving van de Burgemeester van Rijswijkstraat in Woudrichem belde zondag 10 april 2016 om 20.00 uur de politie. Hij zag dat enkele mannen schuttingdelen van huurwoningen in die straat aan het uitgraven waren. Ook zag de getuige dat deze schutting verderop in een ander tuin weer ingegraven werd. Agente stelden een onderzoek in en het verhaal van de getuige werd bevestigd.

Twee mannen, waarvan er één in de buurt woonde, hadden enkele schuttingdelen uitgegraven. Ze hadden ze in de eigen tuin van één van de mannen gezet en hadden al één deel ingegraven. Ook hadden ze grind uit de tuin geschept om het ook in zijn eigen tuin te leggen. Dit noemen we diefstal en de twee zijn aangehouden. Ze zijn voor de nacht ingesloten.