Opening Bedrijvenverzamelgebouw "De Knoop"

EETHEN – Tijdens een zonnig morgen op 9 april 2016 werd het Bedrijvenverzamelingsgebouw “De Knoop”, geopend door burgemeester Naterop van de gemeente Aalburg.

“De Knoop” was oorspronkelijk een openbare school, die na het bouwen van een nieuw scholencomplex in Eethen, niet meer werd gebruikt en op de lijst stond om gesloopt te gaan worden, om er huizen voor in de plaats te gaan bouwen.

Door de economische achteruitgang een paar jaar geleden leek het bouwen van nieuwe huizen een minder aantrekkelijke doel te gaan worden.

Uiteindelijk hebben de dorpsraad van Eethen en Woonservice de handen in een geslagen en is het idee geboren om te kiezen voor een Bedrijvenverzamelingsgebouw, dat vandaag is officieel is geopend door burgemeester Naterop van de gemeente Aalburg.

Op dit moment zijn er in het gebouw gevestigd: Thebe wijkverpleging, 2Wielservice Groenenberg, Fysiocompany, huisartsenpraktijk Wijk en Aalburg, Dagbesteding Bijzonder en Makelaar Zwart.

Genderendigitaal was aanwezig en maakte een korte videoreportage met interviews van de gevestigde bedrijven en instellingen. Vanaf zaterdagavond is deze video ook te zien op AltenaTV, kanaal 40.