Jaardag Bond van Vlechters in Werkendam

WERKENDAM – De Bond van Vlechters houdt op zaterdag 16 april haar jaardag in het Biesbosch Museum in Werkendam.

Bezoekers van het museum kunnen zich op zaterdagmiddag 16 april inschrijven voor vijf verschillende workshops die om 14.00, 15.00 en 16.00 uur gehouden worden, te weten: vlechten met stro, vlechten met bies, vlechten met wilgenteen, vingervlechten en wilgenfluitjes maken special voor kinderen. Per workshop kunnen 10 personen deelnemen. Aanmelden voor de verschillende workshops kan via de website www.biesboschmuseumeiland.nl.

Verder is het ook mogelijk die middag onder leiding van gidsen een rondleiding op
buitenmuseum De Pannkoek te krijgen met speciale aandacht voor de wilgentuin die daar op oorspronkelijke wijze in cultuur gehouden wordt. Ook hiervoor kunt u zich via de website opgeven.