Moestuintjes ruilen bij Kinderopvang Woudrichem

WOUDRICHEM – Op donderdag 14 april kunnen kinderen van 15.00 tot 16.30 uur moestuintjes ruilen bij Kinderopvang Woudrichem, locatie peuterspeelzaal.

Het sparen van de moestuintjes was weer een flinke rage. En dan ineens is de succesvolle actie bij de welbekende supermarkt ook weer voorbij. Ben jij nog niet compleet? Neem de dubbele tuintjes mee en kom naar de ruilmiddag van Kinderopvang Woudrichem.

Peuters die bij Kinderopvang Woudrichem het peuterprogramma volgen doen dat in een het peuterlokaal van Kinderopvang Woudrichem in de Eben Haëzer, Oude Ban 14 te Woudrichem. De peuters stromen na het peuterprogramma eenvoudig door naar de basisscholen de Eben Haëzer, ’t Ravelijn of de Basisschool Oudendijk. Het ruilen van de moestuintjes vindt plaats in het peuterlokaal, maar is natuurlijk voor kinderen van alle leeftijden.