Mini Roparun voor de kinderen in Almkerk

ALMKERK – Tijdens het Pinksterweekend doet Team Almkerk voor het 5e jaar mee aan de Roparun. Een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam, met als doel zo veel mogelijk geld op halen voor mensen met kanker.

Op 15 april organiseert Team Almkerk de Mini Roparun, zodat de kinderen ook kunnen rennen voor dit goede doel. De kinderen van de 3 basisscholen in Almkerk zijn al hard aan het trainen voor dit bijzondere evenement. In 20 minuten zullen zij zo veel mogelijk rondjes rennen en daarmee zo veel mogelijk geld inzamelen voor Roparun. Grote kans dat er binnenkort een kind bij u voor de deur staat met de vraag of u hem of haar wilt sponsoren.

Behalve dat men hoopt op uw bijdrage, hoopt men ook dat u de kinderen aan komt moedigen. De Mini Roparun vindt plaats rondom de muziektent in Almkerk, op vrijdag 15 april, tussen 10 uur en 15 uur.