Expositie Water in Biesboschcentrum Dordrecht

DORDRECHT – Bezoek bij Biesboschcentrum Dordrecht expositie ‘Water’ van Roel Kimpe.

De expositie bestaat uit fotografische kunstwerken waarin zijn voorliefde voor water, in welke fase dan ook, te zien is. Met zijn werken wil hij mensen bewust maken hoe mooi en interessant water is om te observeren. Roel Kimpe studeerde fotografische en filmische vormgeving. Sindsdien werkt hij als autonoom fotograaf. Ook heeft hij les gegeven in fotografiecursussen. In zijn werk is vooral het accent op het creatieve aspect in de fotografie terug te zien. De kunstwerken zijn met regelmaat te bezichtigen tijdens exposities in binnen- en buitenland.

De expositie is tot 26 juni 2016 te zien bij Biesboschcentrum Dordrecht aan de Baanhoekweg 53. Kijk voor openingstijden op www.biesboschcentrumdordrecht.nl. De toegang is gratis.