Verkeershinder Grote Waardweg

WERKENDAM – In april en mei zijn er diverse werkzaamheden aan de Grote Waardweg in Werkendam en het Regionaal bedrijventerrein waarbij u enige hinder kunt ondervinden.

Van 30 mei tot 1 juli is de Grote Waardweg afgesloten voor alle verkeer. Een omleidingsroute wordt aangegeven. De werkzaamheden zijn in het kader van de eerste fase van de aanleg van het Regionaal Bedrijventerrein (RBT). Het nieuwe RBT ligt ten zuiden van het bestaande bedrijventerrein Bruine Kilhaven. Er zijn al diverse werkzaamheden uitgevoerd; waterpartijen rondom het RBT zijn uitgegraven en er is een brug aangelegd tussen de tussen Bruine Kilhaven V en het toekomstig regionale bedrijventerrein.

Voor vragen of nadere informatie over het project kunt u contact opnemen met de heer Engel van der Stelt van de gemeente Werkendam, bereikbaar per telefoon op 06 51 98 92 45 of per e-mail via engel.van.der.stelt@werkendam.nl.