Lancering van nieuw sportmagazine Sport Leeft

GIESSEN – In Sporthal de Jager in Giessen werd donderdag 31 maart onder grote belangstelling het nieuwe regionale sportmagazine gelanceerd: Sport Leeft.

Een magazine waarin passie voor de sport centraal staat. Sport Leeft wordt uitgegeven door uitgeverij Pictures Publishers uit Woudrichem en is in nauwe samenwerking gemaakt met Stichting Powerhouse Sport. Deze stichting is bekend om haar inmiddels alom bekende jaarlijkse Powerhouse Sport Award manifestatie. Het magazine betreft een jaarlijkse uitgave waarin niet uitsluitend de sporters binnen de regio in het middelpunt staan. Ook besteedt het blad aandacht aan de mensen die op de achtergrond veel werk verrichten om de sport binnen de regio te promoten. Zo zijn er zeer lezenswaardige artikelen over Floor van den Brandt, schaatsster uit Haarsteeg, Marlies van Baalen, amazone uit Brakel, Emi van Driel en Raïsa Schoon, beachvolleyballers uit Werkendam, turner Yuri van Gelder uit Waalwijk en wielrenster Marianne Vos. Voorts is er een podium voor alle winnaars van de Powerhouse Sport Awards 2015.

Het omslag werd onthuld door Lord of the Rings Yuri van Gelder en ondersteuner van het eerste uur Ton de Hart van Smit & De Hart advocaten. Wethouders Renze Bergsma (Woudrichem), Pim Bouman (Aalburg) en Hans Brekelmans (Waalwijk) namen het eerste exemplaar in ontvangst. Het magazine wordt gratis verspreid en komt te liggen bij regionale sportverenigingen en op de leestafels bij onder meer fysiotherapeuten, tandartsen, bibliotheken binnen de gemeentes Heusden, Waalwijk, Zaltbommel, Werkendam, Aalburg en Woudrichem.