Ook jeugdinterlands in Veen te zien op Altena TV

VEEN – Altena TV timmert aardig aan de weg, niet alleen zijn ze in Veen aanwezig bij de bekerkraker tussen Achilles Veen en Kozakken Boys maar ook op 7 en 9 april worden er opnamen gemaakt bij de jeugdinterlands tussen Nederland en Servie.

Zaterdagmorgen kwam er duidelijkheid vanuit de KNVB dat er opnamen gemaakt mogen worden. Altena TV zal rondom deze wedstrijden twee camera’s gaan inzetten, camera 1 voor wedstrijdbeelden en camera 2 voor sfeerbeelden in en rond het veld. Op 7 mei wacht weer een nieuwe grote uitdaging dan zullen er meerdere camera’s ingezet worden bij de Internationale wielerwedstrijd de 7-Dorpenomloop van Aalburg.

In alle gevallen zullen de beelden te zien zijn op Kanaal 40 van Ziggo en voor iedereen die geen Ziggo heeft op de websites van Altena TV, Genderen Digitaal en Digitaalburg. De laatste twee zullen ook nauw betrokken zijn bij de uitzendingen. Zowel Genderen Digitaal als Digitaalburg zorgen voor de opnamen.