Voorbereidingen voor de Aelse Dag in volle gang

ANDEL – De voorbereidingen om er zaterdag voor Pinksteren, 14 mei 2016, weer een gezellige Aelse Dag van te maken zijn in volle gang.

Met natuurlijk ook dit jaar weer de jaarmarkt, de kinderrommelmarkt, een kinderhoekje met schminken en springkussens, klokwerpen 2016 met fantastische prijzen en demonstraties van diverse uilen van Uilentuin ’t Hoog uit Meeuwen. Live muziek op de markt van Radio A-FM en een muzikaal voertuig Karrewiets. Op het plein bij de Romboutstoren zijn ’s middags optredens van ’t Hemerts Visserskoor, Waardenburgs Visserskoor en Hofkapel Nooit Gedagt. Natuurlijk vindt u ook een hapje en een drankje op de Aelse Dag.

Net als vorig jaar wordt de Aelse Dag muzikaal afgesloten met een concert van Andels Fanfare Corps, dit jaar samen met Nederpopkoor A27 en de Disco Kliko show. Het concert is bij de muziekkiosk op het plein bij de Romboutstoren en de toegang gratis. Voor meer informatie en het volledige programma voor de Aelse Dag kunt u kijken op de website www.aelsedag.nl.