Regionale Veteranendag Land van Heusden en Altena

ANDEL – U wordt van harte uitgenodigd om eens een kijkje te nemen op de Veteranendag in het Land van Heusden en Altena en kennis te maken met de veteranen uit uw regio.

Dit keer vindt het evenement plaats op zaterdag 14 mei 2016 op het terrein van, en tevens gekoppeld aan, de Aelse Dag in Andel. Ook dit jaar hebben de drie veteranenvrijwilligers er weer alles aan gedaan om er een mooie dag van te maken. Er zullen diverse militairen voertuigen te bewonderen zijn en er zal wederom een keukengroep aanwezig zijn, die ter plekke een uitgebreide ‘blauwe hap’ zal bereiden.

De veteranen en de gasten worden om 11.00 uur ontvangen in De Notenhoff in Andel. Onder het genot van een kop worden de mensen welkom geheten. Daarna is er rond twaalf uur een officiële plechtigheid bij de muziekkiosk, met onder andere een minuut stilte om de gevallenen te eren. Gedurende de middag zijn de veteranen, met hun voertuigen, aanwezig op het terrein bij de Romboutstoren en kunt u een praatje met hen maken en vragen stellen. Om 18.00 uur is de officiële afsluiting van de veteranendag.