'n Frisse Wind door De Troubabrours

GORINCHEM – Het is een bijzonder trio. Marcus Mulder, Frans Lodewijk en Marcel Vaandrager. Samen vormen zij De Troubabrours, een bijzonder mooie luisterervaring voor een aandachtig publiek.

Een programma met lachsalvo’s en nadenkertjes. De voorstelling is bestemd voor een groot publiek en duurt twee maal drie kwartier met een pauze daartussenin. Het programma bestaat uit een aantal conferences met daarin soms ook een toegankelijk gedicht, direct gevolgd door bijpassende songs van Marcus en/of Frans met gitaarbegeleiding van Frans. De conferences, muziek en gedichten vormen een mooie aanvulling op elkaar. Het programma wandelt langs een aantal onderwerpen die via de conferences en de muziek naadloos in elkaar overlopen.

Frans, Marcus en Marcel kenden elkaar al van diverse podia. Toen zij samen in Brielle een middag mochten verzorgen is het concept geboren. Het lijkt er op dat De Troubabrours met dit concept een klein gaatje in de theatermarkt hebben gevonden. Tot ver in 2016 zijn al optredens geboekt. De voorstelling op 2 april begint om 20.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar op 2 april vanaf 19.30 aan de zaal, Theater Peeriscoop aan de Boerenstraat 11b in Gorinchem. Of via www.peeriscoop.nl.