Appie op herhaling bij XGP

NIEUWENDIJK – Op vrijdag 25 maart komen A.A. & the Doctors weer naar de XGP-avond in Xinix, na meer dan 30 jaar still going strong.

Dr. Albert ‘Appie’ Alberts, performer, saxofonist en alchemist in dienst bij de Universiteit van Amsterdam, de AOW in zicht, maar nog lang niet klaar voor zijn pensioen is weer ‘on the road’ met the Doctors. The Doctors bestaan uit de legendarische ritmesectie Peter Walrecht en Gerrit Veen en de gitaristen Klaas Post, Peter Bootsman en Alex Luttjeboer. A.A. & The Doctors treden op onder het aloude Alberts motto: R&R is made on the road met vieze, vuige, jagende, hijgende rocksongs die na die jaren nog niks aan zeggingskracht hebben ingeboet.

Meer info op www.xinix.nl. Xinix gaat om 21.00 uur open en A.A. & The Doctors staan vanaf 22.00 uur op het Xinix-podium.