Politie zoekt getuigen van straatroof

GORINCHEM – Op de Abraham Kemplaan in Gorinchem is donderdagavond 17 maart rond 19:15 uur een 36-jarige vrouw beroofd door een drietal jongeren.

Op het fietspad, ter hoogte van een middelbare school, schopte een van de jongens tegen haar fiets waardoor ze ten val kwam. De vrouw raakt door de val gewond aan haar knieën en gezicht. Als de vrouw op de grond ligt, voelt ze dat een van de jongens aan haar jaszak trekt. In de jaszak bewaarde ze het geld dat ze even daarvoor gepind had. Twee van de drie jongens waren volgens het slachtoffer rond de 15 jaar oud zijn. De derde jongen leek iets ouder. Alle drie waren ze licht getint. Een jongens reed op een fiets, de andere twee waren te voet. Twee van hen droegen een jas van het merk Adidas, een zwart met oranje gekleurd en de ander wit en grijs.

De politie is na de melding direct een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen van deze straatroof. Neem dan contact op met de politie in Gorinchem op 0900-8844.