40 jarig jubileum TV Groot Zuideveld

DUSSEN – Op 6 april a.s. bestaat TV Groot Zuideveld uit Dussen 40 jaar. Deze mijlpaal is een reden voor een feestje! De vereniging nodigt alle jeugd-, senior- en oud-leden uit om dit jubileum te vieren op zaterdag 9 april.

’s Middags zijn er volop activiteiten voor de jeugdleden met o.a. wedstrijdjes, prijzentennis en een stormbaan. ’s Avonds is er een groot feest voor de senioren en oud-leden met medewerking van DJ Flashpoint, Johnny Gold en een Mystery Guest. Bovendien is deze gelegenheid meteen een mooi moment voor een reünie en wie weet een hernieuwde kennismaking met de vereniging.

U bent van harte welkom om dit feest samen met andere tennisfanaten te vieren op 9 april vanaf 20.00 uur in de kantine aan het Groot Zuideveld 23a te Dussen. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Kijk ook eens op de website www.groot-zuideveld.nl voor meer informatie.