Kinderen van de Parel planten Amberbomen

GIESSEN – Op woensdag 16 maart is ook in de gemeente Woudrichem de Nationale Boomfeestdag gehouden. In Giessen hebben hieraan zo’n 20 kinderen van basisschool de Parel meegedaan.

Bijzonder, omdat ze eigenlijk een vrije dag hadden in verband met een studiedag voor meesters en juffen. Er zijn 14 Amberbomen geplant in de Reygerboslaan. Hier stonden eerder andere bomen. In het gemeentelijke Groenstructuurplan staat dat er nieuwe bomen moeten komen. De kinderen hebben dus geweldig geholpen met het uitvoeren van dit beleid. Ze werden daarbij aangemoedigd en geholpen door wethouder Bergsma en de mannen van de buitendienst.

Uiteraard werd deze gezellige en actieve ochtend afgesloten met iets lekkers waarna de kinderen huiswaarts en de twee aanwezige leraren naar hun studieboeken terugkeerden.