'Jezus, Israël en het Nieuwe Testament'

WIJK EN AALBURG – Op woensdag 30 maart is er in Wijk en Aalburg een studieavond met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël.

Het onderwerp waarover hij spreekt is: Jezus, Israël en het Nieuwe Testament. De bijeenkomst vindt plaats in de Hervormde Kerk, Oude Kerkstraat 29a. De aanvang is om 19.30 uur, toegang is gratis.

Niet alleen het Oude Testament, maar ook het Nieuwe Testament staat vol van Gods beloften voor het volk Israël. Zo vragen de discipelen aan Jezus na Zijn opstanding of Hij in deze tijd het koningschap voor Israël zal herstellen. Een begrijpelijke vraag, gezien de beloften gedaan in het Oude Testament. Ontdek de bijzondere samenhang tussen Israël, Jezus en het Nieuwe Testament.

Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.