Paassjoelen in De Hoogt in Uitwijk

UITWIJK – Sjoelvereniging Altena organiseert jaarlijks het Paassjoelen. Een festijn geheel in het teken van een goed doel.

Dit jaar is gekozen om zoveel mogelijk geld bij elkaar te sjoelen voor de Stichting Leergelden West-Brabant Oost. Met name voor alle afdelingen binnen het Land van Heusden en Altena. Deze stichting zet zich in voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen niet mee kunnen doen aan activiteiten die voor hun leeftijdgenootjes wel heel normaal zijn. Deze kinderen staan vaak aan de zijlijn. Stichting Leergeld wil deze kinderen mee laten doen. Zij bieden ze kansen om deel te kunnen nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten, maar ook een springplank om hun kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Alle kinderen mogen meedoen is daarom ook het motto van het Paassjoelen 2016.

Het Paassjoelen op 24 maart begint om 20.00 uur. Het belooft voor het zoveelste jaar weer een echte ouderwetse gezellige avond te worden. Iedereen mag meedoen actief als sjoeler of als supporter. Iedereen kan meedoen met het gezellige sjoelen en maakt kans op een van de vele mooie prijsjes. Naast het sjoelen is er die avond een kleine verloting waarbij ook de niet actieve sjoelers een prijsje kunnen winnen. Bovendien krijgt elke betalende inschrijver die avond een doos met 10 eieren mee naar huis. Iedereen kan sjoelen, schroom daarom niet en schrijf je gerust in voor een avondje vol gezelligheid. Deelname kost slechts 8 euro. De netto opbrengst gaat geheel naar de Stichting Leergelden. Inschrijven bij Martin Vink via Markusvink@hetnet.nl of via 06-24340780.