Franse Jazzinvasie bij Jazz Hall'72

GORINCHEM – Ter afsluiting van de Voorjaarsconcerten 2016 ontvangt de Gorinchemse jazzclub Jazz Hall’72 zondag 20 maart het gerenommeerde ‘LE GRAND JAZZ DE LA RUE SIGISBERT’ uit Frankrijk.

Deze 10 gepassioneerde Franse musici staan geheel in dienst van de ‘HOT JAZZ´uit de jaren 1910-1930. Met grote virtuositeit wekken zij warme herinnering op aan Ragtime, Foxtrot en New Orleans-jazz. Bezoekers worden teruggevoerd naar beroemde musici als Sidney Bechet, Scott Joplin, Duke Ellington en King Oliver. De band brengt een repertoire in unieke originele arrangementen van deze oude ´Jazzmasters´! Normaliter alleen te zien en te beluisteren in exclusieve Frans jazzclubs en op grote Internationale Jazzfestivals, komen deze jazz giganten door de samenwerking met jazzclub Sassenheim nu naar Gorinchem.

Voor de jazzliefhebbers die in 2013 dit concert misten komt er nu dus een herkansing en voor de trouwe Jazz Hall-bezoekers een aangenaam weerzien. De aanvang is 11.30 uur in Partycentrum Hipper-Kolfbaan aan de Torenstraat 1a in Gorinchem. De entree is € 11,00.