De Friendship meert af in Gorinchem

GORINCHEM – Tijdens het paasweekend, vrijdag 25 t/m maandag 28 maart, meert de Friendship, het schip van de interkerkelijke stichting Tienerfriends, weer af in Gorinchem.

Tijdens het weekend verblijft een groep jongeren op aan boord van het schip en organiseren diverse activiteiten en een Praisedienst. Op zowel vrijdag als zaterdagavond is de Friendship geopend van 21.00 tot 24.00 uur. Kom gezellig langs om te gamen, air hockeyen, tafeltennissen of een bordspelletje te doen. Zaterdagavond 26 maart is er om 17.00 uur een maaltijd. Iedereen is van harte welkom om mee te eten, opgave kan via: info@tienerfriends.nl

Op Eerste Paasdag is er om 21.00 uur, na afloop van de Paasjubel in de Oosterbliek, de jaarlijkse PaasPraise. Een band van verschillende jonge mensen uit Gorinchem verzorgen de muzikale begeleiding. Na afloop van de avond is het zoals gebruikelijk het een en ander te snacken en tijd om na te praten. Op Tweede Paasdag is het schip tussen 10.00 en 15.00 uur geopend. Iedereen is van harte welkom om gezellig langs te komen.

De organisatie van dit weekend bestaat uit een groep enthousiaste jongeren in de leeftijd van 15 t/m 25 jaar vanuit diverse kerken en plaatsen. Het schip ligt bij de Merwedesluis, aan het begin van de binnenstad, kruising Korte brug-Westwagenstraat in Gorinchem.