Kampioenen in Woudrichem gehuldigd

WOUDRICHEM – Vrijdagavond werd in het Rondeel in Woudrichem het sportgala weer gehouden. Er werden ruim 250 kampioenen van jong en oud gehuldigd door presentatoren Henk van der Zouwen en Diny den Dunnen.

Ook werden de prijzen uitgereikt voor sportman, sporttalent, sportploeg en sportvereniging van het jaar. Sportman van het jaar werd schaatser en wielrenner Robert van Dalen. Sportvereniging van het Jaar werd De zilvermeeuw. Tennisvereniging LTV uit Almkerk werd gekroond als sportteam van het jaar. Het sporttalent werd de jeugdige Aron van Vught. Hij houdt zich op jonge leeftijd al bezig met schaatsen, fietsen en wielrennen. Er was voldoende belangstelling in het Rondeel. Onder een luid applaus werden de kampioenen onthaald.

Woudrichem heeft, naast de gemeente Aalburg, een jaarlijks sportgala. Eerder verdween het sportgala in Werkendam nadat de gemeente de jaarlijkse subsidie verminderden.