Zevende Marianne Vos Prijs uitgereikt

WIJK EN AALBURG – Donderdagmorgen 10 maart heeft Marianne Vos voor de zevende achtereenvolgende keer haar eigen Marianne Vos Prijs uitreiken op het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg.

De winnaar werd door leerlingen en personeel gekozen uit vooraf ingediende nominaties. De aanmoedigingsprijs is voor de leerling die het meeste doorzettingsvermogen heeft getoond. Dit jaar ging de prijs naar Laimona Jarbandhan, 15 jaar uit Waalwijk. Lange tijd vocht ze aan tegen een eetstoornis en na een zware strijd heeft ze deze vijandige ziekte bijna overwonnen.

In de aula werd, onder het oog van ouders en alle andere leerlingen, de prijs uitgereikt onder de muziek van ‘We are the Champions’ van Queen. Met een smoesje werd Marianne Vos daarna mee naar de leslokalen gelokt om daar een viertal lesjes te ondergaan. Het Willem van Oranje College onderwees Marianne ‘De weg naar goud’.