Wethouder de Jong geeft startsein voor Plukroute

HANK – Na maanden van voorbereiding wordt op 21 maart om 14.30 door wethouder Wim de Jong en de kinderen van de basisscholen het startsein gegeven voor de aanplant van plukroute Hank.

De feestelijke start zal plaatsvinden nabij het Rietveldplantsoen tussen het Uivernest en de Dotter. Een eetbare route met fruit- en notenbomen, bessenstruiken, kruiden en meer. Dit concept is al succesvol toegepast in Tilburg en wordt nu voor het eerst aangelegd in een Brabants dorp. Een samenwerking tussen gemeente, provincie Noord-Brabant, Woonlinie en enthousiaste vrijwilligers. Wethouder Wim de Jong is vanaf het begin zeer betrokken bij het project.

Iedereen die geïnteresseerd is in de plukroute, is van harte welkom om bij het startsein en/of de daarop volgende aanplantdagen een kijkje te komen nemen. Alles over de aanleg van Plukroute Hank vind je op de Facebookpagina Plukroute-Hank.