Nieuwe gastheren voor Biesbosch

BIESBOSCH – Drieëntwintig deelnemers van dertien toeristisch-recreatieve bedrijven in de Biesbosch-regio hebben met succes de cursus gastheerschap van de Biesbosch afgerond.

Zij zijn officieel toegetreden tot het netwerk van Biesbosch gastheren door ondertekening van de overeenkomst met het Nationaal Park. Op de slotavond van de cursus Gastheer van de Biesbosch gaven alle bedrijven een presentatie over hun bedrijf en de wijze waarop ze hun gastheerschap van de Biesbosch willen gaan uitdragen.

Biesboschgastheren zijn ambassadeurs voor het gebied. Zij kunnen hun gasten informeren over de Biesbosch en wat er te doen is. Dit was de zesde keer dat het Nationaal Park een gastheercursus organiseerde. Het aantal Biesboschgastheren dat een overeenkomst met de Biesbosch heeft bedraagt nu 72.