Millennium Challenge Award uitgereikt

AALBURG – Aansluitend aan de jaarlijkse ledenvergadering van OV Aalburg werd woensdagavond 9 maart de Millennium Challenge Award uitgereikt.

Een wisseltrofee als waardering voor duurzaam ondernemerschap. Deze ging voor 2015 naar PT Creations in Wijk en Aalburg. Op basis van de zogenaamde Triple P (People, Planet, Profit) werd het bedrijf gelauwerd. Mark Timmermans nam de prijs met plezier in ontvangst uit handen van Ery Kooi.

Timmermans gaf aan ’trots en blij’ te zijn. Na de nominatie had de ondernemer, zo gaf hij eerlijk toe, er ‘een beetje op gerekend’ dat PT Creations een goede kanshebber zou zijn. De eerste wisseltrofee werd uitgereikt bij Achilles Veen, de locatie waar de
ondernemersvereniging haar ledenvergadering organiseerde. De gloednieuwe Award is ontworpen en gemaakt door de Genderense kunstenaar Richard van de Koppel.