Wielerclinic bij PT Creations in Wijk en Aalburg

AALBURG – Als warming-up naar het Marianne Vos Wielerfestival Aalburg -dat dit jaar op zaterdag 7 mei plaats vindt- organiseert de stichting wielerevenementen Aalburg in samenwerking met de Cycling Ambassadors West-Brabant twee nieuwe evenementen.

Op zaterdag 16 april staat een wielerclinic op het programma. In groepjes van ongeveer 20 personen wordt er die dag onder leiding van een bekende wielrenners, waaronder Joop Zoetemelk, Koos Moerenhout, Rob Harmeling, Camiel van den Bergh en Jeroen Blijlevens, een parcours afgelegd van 4 x 30 km, dus in totaal 120 km. Deelnemers zijn echter niet verplicht alle 4 de rondes te rijden. De start en finish is bij PT Creations in Wijk en Aalburg aan de Wijksestraat 21.

De wielerliefhebbers worden vanaf 9.00 uur verwacht. Na ontvangst met koffie en gebak, gaan de eerste fietsers om 10.00 uur van start. Omstreeks 15.00 uur worden de laatste deelnemers terug verwacht op de locatie. Na elke ronde is er weer een tussenstop bij PT Creations. Ter afsluiting is er voor de deelnemers tussen 15.30 en 18.00 uur een BBQ.
De deelnemers kunnen douchen en omkleden bij voetbalvereniging Achilles Veen. De kosten voor deelname bedragen € 67,50 per persoon. Eten en drinken voor de gehele dag zijn dan inbegrepen. De netto opbrengst is bestemd voor de organisatie van het Marianne Vos Wielerfestival Aalburg op zaterdag 7 mei. Deelnemers dienen zich vooraf in te schrijven via de website www.wielerevenementenaalburg.nl.