Open dag Zorgplein Maaswaarden

WIJK EN AALBURG – Op zaterdag 19 maart, als afsluiting van de Nationale Week van Zorg en Welzijn, opent Zorgplein Maaswaarden haar deuren voor belangstellenden.

Men kan terecht voor informatie over de diverse vormen van zorg- en dienstverlening zoals de verpleegafdelingen, thuiszorg, WMO thuiszorg, de dagbesteding, opleidingsmogelijkheden, maaltijdvoorziening, vrijwilligerswerk etc. Restaurant de Waard is geopend voor een hapje en een drankje. Om 11.00 en 13.30 uur worden er rondleidingen gegeven. Medewerkers van de gemeente Aalburg geven uitleg over mantelzorgparticipatie.

Daarnaast zetten de volgende gebruikers van het Zorgplein ook hun deuren voor u open: Voet-Balans, Haarmode Gea van Wijk, Logopediepraktijk Meester en Praktijk Van Bergeijk voor remedial teaching en huiswerkbegeleiding. De open dag wordt gehouden van 10.30 tot 15.00 uur aan de Azaleastraat 26 te Wijk en Aalburg.