GRC 14 ontvangt 1.250 euro van VriendenLoterij

GIESSEN/RIJSWIJK – Een grote verrassing voor voetbalvereniging GRC 14 uit Giessen van de VriendenLoterij. De club is één van de succesvolste deelnemers aan de VriendenLoterij Belmaanden in februari en ontvangt een cheque van 1.250 euro.

De Belmaanden zijn een initiatief van de VriendenLoterij om clubs en verenigingen in Nederland op een sympathieke en structurele manier financieel te ondersteunen. GRC 14 gaat het geld gebruiken voor de verbouwing van het clubgebouw. Van februari tot en met mei vinden de VriendenLoterij Belmaanden plaats. In februari belden 78 clubs en verenigingen clubleden en hun aanhang met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van de club.

De VriendenLoterij keert tijdens de Belmaanden per kalendermaand extra geldbedragen uit aan de 7 clubs en verenigingen die de meeste loten hebben verkocht. GRC 14 eindigde in februari op de vierde plaats.