Man gewond door eenzijdig ongeval

WERKENDAM – Een 40-jarige inwoner van Werkendam is zaterdagnacht 6 maart rond 1.45 uur naar het ziekenhuis gebracht. De man was gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.

Agenten die hun surveillancedienst reden zagen rond 1.30 uur op de Sigmondstraat in Werkendam een lichtmast die was omgebogen. Duidelijk was dat dit door een aanrijding was gebeurd. Op de plaats lagen materialen van een auto. Van de auto en de bestuurder was geen spoor.

Even later hoorden de agenten van de meldkamer een melding van een kapotte auto en een bestuurder met verwondingen in een huis in de omgeving. De auto was mogelijk betrokken bij het ongeval. De bestuurder werd door ambulancepersoneel beoordeeld en moest naar het ziekenhuis voor verzorging. Omdat de man vermoedelijk te veel had gedronken is van hem in het ziekenhuis bloed afgenomen voor onderzoek. De wagen is getakeld en in beslag genomen voor technisch onderzoek.