Jongerendienst 'Liefhebben voor dummies'

ANDEL – Op zondagochtend 13 maart is er weer een jongerendienst in de Vrije Evangelische Gemeente ‘De Koningshof’. Het thema van de jongerendienst deze ochtend is: ‘Liefhebben voor dummies’. De spreker in deze dienst is Tony Boer.

God gehoorzamen in alles is pittig. Zeker als God dingen van je vraagt die je helemaal niet van Hem verwacht. Dit gold in ieder geval voor Hosea: “Trouw een overspelige vrouw en koop haar vrij.” Wat? Heb ik het goed verstaan? Hoe kunnen wij nou als mens iemand liefhebben die jou keer op keer bedriegt? Jezus is het perfecte voorbeeld voor diegenen die willen weten hoe lief te hebben. Hij was in alles gehoorzaam aan zijn Vader en kocht ons vrij. Of is die manier van liefhebben niet weggelegd voor ‘dummies’ zoals wij?

Iedereen is van harte welkom op zondag 13 maart, aanvang 10:00 uur in VEG De Koningshof, Burgemeester v.d. Schansstraat 50 in Andel. Tony Boer zal dan over het thema spreken. Ook de wat oudere mensen mogen gewoon naar binnen. Het is maar net hoe jong je je voelt.