Helpen op de kinderboerderij

WERKENDAM – De kinderboerderij in Werkendam opent tijdens NL DOET op 11 en 12 maart de deuren voor vrijwilligerswerk.

Binnenkort is weer NL DOET. Een mooie kans om een dagje vrijwilligerswerk te doen, en daarmee een bijdrage te leveren aan een organisatie in de gemeente. Ook de kinderboerderij in Werkendam opent deze dagen de deuren voor vrijwilligerswerk. Graag willen zij op deze dagen het terrein opknappen en klaarmaken voor het nieuwe seizoen. Klusjes die op het programma staan zijn het rooien en aanplanten van een groenhaag en het schoonmaken en opknappen van het terrein.

Op vrijdagmiddag 11 maart komt wethouder Machiel de Gelder meehelpen. Komt u of jij ook helpen? Men zal beginnen om 13.15 uur en aanmelden voor 11 of 12 maart kan via de website van NL Doet, www.nldoet.nl. Voor broodjes wordt gezorgd.