Enquête Leefbaarheid en Veiligheid 2016

ALTENA – Hoe ervaart u de veiligheid in uw woonomgeving? Heeft u weleens last van overlast? En zijn de sociale voorzieningen eigenlijk wel goed? De Altena gemeenten zijn benieuwd naar uw mening.

De afgelopen jaren hebben de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem gezamenlijk eens in de twee jaar een enquête uitgezet om de veiligheidsbeleving van onze inwoners te peilen en in kaart te brengen. Ook dit jaar wordt er weer een veiligheidsenquête uitgeschreven.

Om een goed beeld van de veiligheidsbeleving van onze inwoners te krijgen is het belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners de veiligheidsenquête invullen. Doet u ook mee? De veiligheidsenquête kan digitaal ingevuld worden via de website www.samenwerkendegemeenten-aww.nl. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten.