Bijeenkomst over dementie

WIJK EN AALBURG – Op dinsdag 15 maart a.s. wordt er een contactavond georganiseerd voor mantelzorgers en andere belangstellenden rondom mensen met dementie.

Ronald Geelen is op deze contactavond de gespreksleider. Ronald is een ouderenpsycholoog met veel werkervaring en bekend van veel publicaties. Hij bespreekt die avond over allerlei praktische situaties, zoals het op bezoek komen en in gesprek gaan bij iemand met dementie. En tot slot het afscheid nemen na bezoek. Dat gaat niet altijd vanzelf: ‘Ik wil niet dat je gaat, och blijf toch even!’

De aanvang van deze avond is om 19.30 uur bij Zorgplein Maaswaarden aan de Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg. Aanmelden kan tot 11 maart aanstaande en voor meer informatie kunt u contact opnemen met Metha Beck-Groeneveld, zij is teamleider van de PG-afdeling bij Zorgplein Maaswaarden. Per e-mail is dat M.Beck@maaswaarden.nl.