Kennismaken met badmintonvereniging Cross Smash

WERKENDAM – Wil je een keer vrijblijvend uitproberen of badminton iets voor je is? Speciaal daarvoor heeft Badmintonvereniging Cross Smash een extra badminton ochtend gepland op zaterdag 12 maart.

Iedereen is van harte welkom van 09.00 tot 11.00 uur in de sporthal de Crosser in Werkendam. BC Cross Smash is een vereniging met ongeveer 75 leden. Bij de vereniging kunnen zowel jeugdleden, senioren en recreanten terecht om deze mooie racketsport te beoefenen. Op de donderdagavond is de vaste speelavond, waarop iedereen kan trainen en vrijspelen. De jeugdselectie kan daarnaast op de zaterdagmorgen nog extra trainen tot de jeugdcompetitie van start gaat. De senioren spelen hun competitie op de maandagavond.

Cross Smash beschikt over twee gediplomeerde trainers die u de fijne kneepjes van het vak kunnen bijbrengen. Daarnaast is de verenging er natuurlijk ook voor de gezelligheid. Vele vriendschappen zijn al ontstaan op de badmintonbaan of na afloop in de kantine. Jaarlijks organiseert de vereniging leuke activiteiten waar de leden graag aan meedoen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.bccrosssmash.nl of de club bezoeken in sporthal de Crosser in Werkendam.