'Ein schönes Literatur Fest' in 't Uivernest

HANK – Op vrijdagavond 18 maart pakt de Bibliotheek CultuurPuntAltena uit met een bijzondere afsluiting van de Boekenweek.

Onder het motto ‘Was ich noch zu sagen haette’, thema Duitsland, is gekozen voor een Duitse avond met muziek, hapjes en Nelleke Noordervliet. Dit jaar heeft de bibliotheek gekozen voor het gloednieuwe partycentrum ’t Uivernest in Hank als locatie. Voor deze avond een Duitse ‘Kneipe’ met in plaats van een Oktoberfest een Literaturfest. De bekende schrijfster Nelleke Noordervliet zal de avond openen. Ondertussen worden in de bar de braadworsten en pullen bier klaargezet en natuurlijk de taarten van de wedstrijd “Heel Altena Bakt Duitse taarten”. Na de pauze kunt u genieten van Duitse evergreens en schlagers gezongen door Lucia Ciobotaru.

Loop vrijblijvend binnen in het open atelier waar allerlei vormen van schrift en drukkunst getoond worden. In de hal zijn de prachtige uilen van Frank’s Uilenwereld te bewonderen. Het boekenweekgeschenk: “Broer” geschreven door bestsellerauteur Esther Gerritsen is dit jaar het boek dat in een grote oplage verschijnt als cadeau van de boekhandel. Het programma start vanaf 19.30 uur en gedurende de avond zijn er allerlei activiteiten te beleven. U vindt ’t Uivernest aan de Kerkstraat 9-11 in Hank.