Arrestatie vanwege huisvredebreuk

RAAMSDONKSVEER – Een 51-jarige man uit Made werd door de politie gearresteerd wegens bedreiging. De verdachte valt al langere tijd werknemers van een uitzendbureau uit Raamsdonksveer lastig.

Ondanks een toegangsverbod betrad hij diverse keren de vestiging van het uitzendbureau. De man is boos omdat het uitzendbureau, naar zijn idee, niet genoeg inspanningen doet om hem aan een baan te helpen. Zijn gedrag was voor het uitzendbureau aanleiding om de man een toegangsverbod op te leggen.

De verdachte ging de werknemers verbaal lastig vallen en bonkte daarbij op wisselende momenten op de ramen en deuren van het pand. Ook betrad hij bij herhaling toch het pand, ondanks het opgelegde toegangsverbod. Omdat diverse bemiddelingspogingen van diverse kanten niet tot gedragsverandering leidden, werd de verdachte op dinsdagochtend 1 maart 2016 gearresteerd op verdenking van bedreiging. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.