Verenigingen doen goede zaken bij Rabobank

ALMKERK – Ter voorbereiding op Beursvloer Altena organiseert Rabobank Altena op donderdag 17 maart 2016 de workshop Goede Zaken op het kantoor in Almkerk.

Deze workshop is bedoeld voor plaatselijke verenigingen en instellingen uit het Land van Heusden en Altena. Geïnteresseerden kunnen zich nog tot 15 maart a.s. aanmelden op ​www.beursvloerwoudrichem.nl​. Deelname aan de workshop is gratis.

Bedrijfsleven, maatschappelijke instellingen en vrijwilligersorganisaties zoeken elkaar steeds vaker op om samen iets te betekenen voor de lokale samenleving. Beursvloer Altena en de workshop Goede Zaken spelen hierop in. Op 17 maart 2016, vanaf 19.30 uur, krijgen de deelnemers een introductie in hoe commerciële en ideële organisaties elkaar over en weer wat te vragen en te bieden hebben.

Op 12 april 2016 kunnen de deelnemers het geleerde in praktijk brengen op de eerste Beursvloer Altena bij Fort Altena in Sleeuwijk, van 15.30 tot 17.00 uur met aansluitend een netwerkborrel. Meer informatie is te lezen op www.beursvloeraltena.nl. Volg ons op Facebook Beursvloer­Altena, Twitter; @BeursvloerA. U kunt ook contact opnemen met Kees Braat op telefoonnummer 06-­37421069.