Smoesjes in de Kasteelbibliotheek

DUSSEN – Op zondag 13 maart 2016 treedt om 13.30 uur in Kasteel Dussen Theatergroep Smoesjes op met de kindervoorstelling “De Biebshow”.

Twee keurige, onberispelijke bibliothecarissen zijn in hun werk verzonken. Afstempelen, gegevens invoeren, bladzijdes plakken. Maar als een eeuwenoud boek van de bovenste plank valt, waait er stof op! De dames kunnen hun nieuwsgierigheid niet bedwingen en belanden in de prachtige boekenwereld. Van een sprookje in een avonturenverhaal, in een strip. Tot elke keer ‘bieb-bieb’, de scanner van de uitleenbalie hen terug roept.

De Biebshow is een vrolijke kindervoorstelling voor kinderen tussen 5 – 11 jaar. Meedoen met de voorstelling gaat vanzelf en voor sommige kinderen is er zelfs een rol. De liedjes die worden gezongen zijn gemakkelijk mee te zingen. Na afloop is er voor ieder kind een klein presentje. Kijk voor meer informatie op www.theatergroepsmoesjes.nl. Reserveringen via www.kasteel-dussen.nl of jeugd@kasteel-dussen.nl.