'Levenskunst' in Andel

ANDEL – Mensen op weg, dat zijn we. En dat gaat niet altijd voorspoedig. We lopen schrammen op en soms meer dan dat. Niet zelden zijn we onmachtig om pijn en frustraties uit heden en verleden een zinvolle plek te geven.

De LLF Workshop in het weekend van 17 en 18 april aanstaande in Andel kan een hierin keerpunt vormen. Precies de reden voor Victoria Annegarn uit Andel om enkele jaren geleden de vrijwilligersorganisatie LLF Nederland op te richten, samen met collega’s en artsen. LLF staat voor Love, Loss and Forgiveness, het levensproject van de Iers-Amerikaanse psychiater Michael Murphy. Niet als therapeut, maar puur uit overtuiging en eigen ervaring dat Murphy’s werkwijze mensen helpt, begeleidt Victoria al jaren diverse LLF-workshops en –groepen.

Liefde, Verlies en Vergeving, de Nederlandse benaming voor LLF, helpt ons om te gaan met de schrammen en de pijn, geeft ons weer ruimte om ook de mooie dingen te beleven. LLF is bedoeld voor wie even op adem wil komen of wie zich op eigen kracht wil ‘resetten’, of voor wie de stap naar professionele hulp nog te groot is. De locatie van de workshop is aan de Hoge Maasdijk 50 in Andel. Kijk voor aanmelding en uitgebreide informatie op www.llfnederland.nl.