Vier Pasen met Psalm Project

RIJSWIJK – The Psalm Project geeft in samenwerking met Zingen in de kerk, een initiatief van Kerk in Actie, met Pasen een bijzonder concert: P(s)alm Pasen.

Het concert wordt gehouden op donderdag 17 maart om 20.00 uur in Kerkelijk centrum De Wijnstok en De Rank, Rijswijksesteeg 7 te Rijswijk. Het is een gezamenlijk project van de 3 kerken van Giessen en Rijswijk. De toegang is gratis, wel moeten kaarten vooraf gereserveerd worden.

Pasen beleef je met The Psalm Project op een bijzondere manier. The Psalm Project neemt je, met bekende psalmwoorden in hedendaagse composities, mee naar de laatste jaren van Jezus leven. Met liederen waarin wanhoop en pijn van Goede Vrijdag doorklinkt. Met songs waarin de stilte weerklinkt. Maar de dood heeft niet het laatste woord. Al eeuwenlang worden de psalmen gezongen. The Psalm Project bewerkt de bij velen bekende melodieën van het Geneefse Psalter tot hedendaagse composities.

De concerten duren anderhalf uur en zijn gratis toegankelijk. Een half uur voor aanvang gaan de deuren open. Reserveer uw gratis kaarten via www.zingenindekerk.nl/psalmpasen. Voor een voorproefje kunt u terecht op de site www.thepsalmproject.com.