Dirigent Jan Willem de Vriend in Kasteel Dussen

DUSSEN – Donderdag 17 maart zal in Kasteel Dussen om 20.00 uur in aanloop naar Pasen de grootse dirigent Jan Willem de Vriend de Matthäus Passion aan de hand van geluidsfragmenten toelichten.

Jan Willem de Vriend is violist, dirigent, oprichter van het Combattimento Consort Amsterdam en groot liefhebber en kenner van J.S. Bach. Sinds vorig jaar is hij ook vaste dirigent van het Residentie Orkest en is hij vaste gastdirigent van de Philharmonie Zuid-Nederland voor barok en klassiek repertoire. Op zijn kenmerkende bevlogen wijze zal De Vriend over de Matthäus Passion vertellen. Prachtig om deze grote naam in het grootse Kasteel Dussen te mogen ontmoeten. En reken maar, dat na deze avond de Matthäus Passion nooit meer hetzelfde klinkt.

Prijs is deze avond € 15,00 p.p. inclusief een kopje koffie of thee bij aankomst. Reserveren kan via de website www.kasteel-dussen.nl of via telefoon 06-22150247. Meer informatie op www.janwillemdevriend.nl.