Veilig rijden met de elektrische fiets

GIESSEN – Mede door veel belangstelling vorig jaar en vraag dit jaar, organiseert Stichting De Vleet wederom in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland-Altena en Van Helden Tweewielers een fietstraining.

Deze training is interessant voor fietsers die overwegen elektrisch te gaan rijden of al in bezit zijn van een elektrische fiets. Tijdens deze bijeenkomst wordt ook een kleine opfris-cursus gegeven over kennis van verkeersborden en regels. De cursus wordt mogelijk gemaakt door de gemeenten Woudrichem, Werkendam en Aalburg.

De datum is dinsdag 12 april 2016. Do Ochtendcursus is vanaf 09.00 uur, de middagcursus vanaf 13.30 uur. Men start met een kopje koffie of thee, de cursus bestaat uit een theorie en een praktijk gedeelte. De locatie is aan de Nijverheidstraat 1 te Giessen. De deelname is gratis. Aanmelden kan bij Stichting de Vleet, via 0183-301710 of paans@stichtingdevleet.nl.