Bijeenkomst duurzaam Oudendijk en open huis

OUDENDIJK – Woningen verduurzamen kan met verschillende maatregelen, maar welke? Welke is de meest rendabele? Welke kan in de specifieke situatie?

Kortom de keuze maken is niet eenvoudig. Daarom organiseert DEcAB samen met 4 ‘Ouwendijkers’ een bijeenkomst waar toegelicht wordt welke mogelijkheden er bestaan en wat zij kunnen doen. Op donderdag 25 februari om 20.00 in het OVO-gebouw lichten zij toe hoe een onafhankelijk energiebesparingsadvies mensen kan helpen de juiste keuze te maken in hun woning.

Op zaterdag 27 februari houden de bewoners van Oudendijk 23 van 10 tot 12 uur open huis. Zij hebben na een energiebesparingsadvies van DEcAB de keuze gemaakt zonnepanelen te plaatsen en spouwmuurisolatie aan te brengen. De aannemers die de maatregelen hebben uitgevoerd, zijn aanwezig om uitleg te geven. De bewoners leggen graag uit wat hun keuze heeft beïnvloed.