Sleeuwijk krijgt weer een drogist

SLEEUWIJK – Na het faillissement van de DA drogisterijketen viel in winkelcentrum De Nieuwe Es in Sleeuwijk de drogist weg. Binnenkort opent er een nieuwe drogist in hetzelfde pand.

Binnenkort kunnen de inwoners van Sleeuwijk weer terecht bij een drogist in het eigen dorp. Op de ruiten van het pand waar de DA drogist destijds huisvestte is te lezen op een raamposter: “Nog even geduld, uw nieuwe D.I.O. drogist komt in Sleeuwijk in De Nieuwe Es”. Op dit moment is de dichtstbijzijnde D.I.O. te vinden in Meerkerk of in Raamsdonksveer.

Overigens heeft de organisatie DA Drogisterijen een doorstart gemaakt. In afgeslankte vorm heeft De Nederlandse Drogisterij Service (NDS) de activiteiten overgenomen. De woordvoerder van NDS zegt te hopen dat er in de toekomst uitgebreid kan worden.