Tribute-avond bij X.G.P.

NIEUWENDIJK – Vrijdag 26 februari organiseert XGP weer de jaarlijkse Tribute-avond; deze avond zullen optreden The Meters, Golden Earring en Iggy Pop.

LX Express openen de Tribute-avond om 21.00 uur met hun tribute aan The Meters. LX Express is geformeerd rondom zanger Alex Siegers en Rob den Tuinder. Aansluitend betreden Back Home met o.a. Twan van Genderen en Donna Bastiaans het Xinixpodium om The Golden Earring te coveren en zij zullen o.a. Radar Love, When the lady smiles en Back Home ten gehore brengen.

Als Tribute-afsluiter komt Doyle 751 met o.a Joeke Knijft en Frank Randau op de planken om Iggy Pop & the Stooges te coveren. Dat zij een grote invloed hebben op de muziekscene blijkt wel uit de vele bands die hen gecovered hebben: Nirvana, Slayer, Sisters of Mercy en Monster Magnet. Xinix gaat om 20.30 uur open en de eerste band start om 21.00 uur.