Haakjes voor zakken met plastic afval

WOUDRICHEM – Vanaf maandag 15 februari worden haakjes geplaatst in de gemeente Woudrichem om de zakken met plastic afval aan op te hangen op de dag dit wordt ingezameld.

De firma !GO voert het werk uit en plaatst de haakjes aan lantaarnpalen en palen voor verkeersborden. In alle kernen en de directe omgeving van de kernen waar nog sprake is van redelijke huis-dichtheid, zullen de haakjes worden gemonteerd. Afhankelijk van de weersomstandigheden zal het monteren door de hele gemeente 6 tot 8 weken duren.

Indien na afloop van deze periode bij woningen in het buitengebied geen haakjes zijn aangebracht kunnen bewoners in die gebieden die een haakje wensen, een haakje ophalen op het gemeentehuis. Ze mogen dan zelf deze haak monteren op de plaats waar normaliter de minicontainer wordt aangeboden ter lediging.